top of page
Anker 1

ONZE GROEP

Wij met de 9e Sus Antigoon Zeescouts Antwerpen zijn de stoere meisjesgroep die elke zondag samenkomt op Linkeroever. Door onze top-leidingsploeg die we hebben is er elke zondag vergadering. De jongere takken ravotten en spelen spelletjes, knutselen, zwemmen,... De oudere takken verkennen met hun

boten het water!

WANNEER?

Een dagje scouts is op zondag van 9u tot 17u, tenzij anders meegedeeld

door de leiding.

LIDGELD

Om het nieuwe scoutsjaar te kunnen inzetten vragen wij enkele euro’s om uw dochter(s) te kunnen verzekeren bij Scouts & Gidsen Vlaanderen.

Het lidgeld voor uw dochter voor één volledig scoutsjaar bedraagt €60,00.  

Voor twee dochters is het lidgeld voor beide 60 + 40 = €100 Voor drie dochters is het lidgeld 60 + 40 + 40 = €140 Voor de vierde, vijfde, … dochter betaalt U ook €40.

Zeehonden, zeewelpen en scheepsmeisjes betalen €60 jaargeld zo kunnen zij ook activiteiten doen buiten de scouts. Bij de zeegidsen en loodsen wordt er €90 betaald. Hiermee wordt er materiaal gekocht voor het bootmateriaal en hierin zitten ook de activiteiten doorheen het jaar mee inbegrepen.* 

*Enkel activiteiten zoals een subtropisch zwembad, bowlen,.. Kan nog een €5 voor gevraagd worden, maar dit zal natuurlijk niet elke maand zijn.

bottom of page